Sunday, August 26, 2007

Salam Orang jauh

Assalamualaikum untuk semua. Terutamanya pada kawan2 yang mengenali enche baldi neh. Dah lama saya tak menulis apa -apa dalam blog ini, dan juga dah lama saya tidak 'interframe' di 'mainstream media' kita. I really missed my old days. Tapi nak buat macam mana, bebanan kerja yang byk dan juga kini saya terikat dengan 'perjanjian' yang telah saya buat dengan berkaitan dengan kerja saya. Asyik 'cut n paste' artikel orang je dah kat blog ni. Apepun, 'congrats' utk kawan2 saya yang masih lagi lantang menyuarakan pendapat masing, berani menyatakan akal fikiran masing-masing, dan mencergaskan minda anda semua dengan berfikir mana yang baik dan yang buruk untuk kita semua. Tak salah untuk kita berani, dan tak salah untuk kita melakukan kesilapan, kerana pengalaman adalah guru yang sempurna. Blog ini akan ditinggalkan lagi untuk beberapa bulan. Hahaha.. Okela, salam.. Btw, saya nak memperkenalkan disini website baru yang diterbitkan oleh rakan saya iaitu http://www.kabaremalaysia.com/. Okeh.. daaaa~~~~~
"Kalau menurut biar berakal, kalau berikut biar pintar"

No comments: